Borrel: Steketee Outdoor Centrum!

Een plek waar outdoor en bewustzijn samen komen.

Deze keer waren we, op vrijdag 13 oktober 2023, te gast met de NWB-borrel bij het Steketee Outdoor centrum in Rucphen. Bert Steketee is de oprichter van dit outdoor centrum en voorvechter voor een nieuwe wereld. Bert was jaren geleden beroepsmilitair en is vanuit zijn passie en ervaring bij het Korps Commandotroepen zijn eigen Outdoor Centrum begonnen. Bert heeft daarnaast een Bewustwordingscentrum opgericht en is eveneens aangesloten bij het platform Keuzevrijbijmij. Je kunt bij Steketee Outdoor Centrum terecht voor stoere activiteiten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en andere activiteiten voor alle leeftijden. 

Er stond bij aankomst een voortreffelijke maaltijd gereed met een barbeucue en drankjes. Vlees, soep, stokbrood, salades, maar ook voor de vegetariërs was gezorgd. 

Later, na een hartelijk welkom, werd door Caroline Thijs uitleg gegeven over het ontstaan van de coörperatie NWB en de aansluiting die er al is en ook nog wordt gezocht bij andere organisaties, die dezelfde doelen nastreven. Daarna nam Bert Steketee het woord en vertelde op welke wijze het Outdoor Centrum tot stand was gekomen, vanuit zijn militaire loopbaan bij het Korps.

Ondanks de zware regenbuien was de opkomst bij de borrel uitstekend te noemen: mensen die belangstelling hebben voor verbinding en samen zijn hebben weer een prachtige avond beleefd. Tijdens de barbecue werden al vrij snel netwerk activiteiten gestart. Over en weer werden info en ideeën gedeeld en raakten mensen in gesprek met elkaar.

Onder de deskundige leiding van Jeroen Bots werd op het eind van de avond uitleg gegeven aan belangstellende over de Big Tech Vrije smartphones. Volledig functionele smartphones, maar zonder Google- of Apple-account, dus volledig privé, zonder pottenkijkers en volgers. In de webshop, kun je de diverse modellen terugvinden met de prijzen. Heb je intresse: info@nieuwwestbrabant.nl

Kortom het was een gezellige en vooral informatieve avond bij Steketee Outdoor Centrum in Rucphen met een heerlijke barbecue en interessante mensen. Een mooi moment op terug te kijken. 

Meer informatie over het outdoor centrum: https://www.steketeeoutdoor.nl/over-ons.html

-------

Iedere 2de vrijdag van de maand tussen 18:00 uur en 20:00 uur organiseren we een borrel. Graag ontmoeten we jou daar! Meer informatie over de borrels en lezingen die we organiseren vind je op onze evenementen pagina.

Vanuit Nieuw West-Brabant zijn we altijd op zoek naar inspirerende locaties van lokale ondernemers of boerderijwinkels voor het organiseren van onze maandelijkse borrel voor minimaal 25 personen. We zetten de ondernemers in het zonnetje en vertellen wat wij als coöperatie uitrollen onder het genot van een hapje en een drankje. Weten jullie zo een bezielde plek in West Brabant, dan horen we dat graag!

De ‘perfecte samenleving’ van Paul Kingsnorth
Directe democratie en radicaal lokaal