Borrel: Eerlijk Vleesch

by Patrick van Elteren

Op 12 april 2024 was het weer zover en werd de maandelijkse verbindingsborrel door Nieuw West-Brabant georganiseerd bij “Eerlijk Vleesch” te Oud Gastel. 

Na een hartelijk welkom door Patrick van Elteren en Caroline Thijs, mede-oprichtster en bestuurslid van NWB, was er volop aandacht op hetgeen “Eerlijk Vleesch” te bieden heeft voor de consument. Eerlijk Vleesch is opgericht door Patrick van Elteren en Angelique Grinwis als resultaat van de zoektocht met een eerdere succesvolle samenwerking met EerlijkEten.nl en het kwaliteitsvolle vlees van de boerderij van Patrick zelf. Vanwege een kapot voedselsysteem dat de prijzen opdrijft en vlees van slechte kwaliteit steeds vaker de norm wordt in de winkels, willen wij weer terug naar de bron. Zo brengen ze de mensen in contact met kwaliteitsproducten, die ze nergens anders kunnen krijgen. Hierdoor bieden zij een echt alternatief voor supermarkt of de slager op de hoek, die steeds vaker verdwijnt.


Eerlijk Vleesch levert betaalbaar goed, gezond en puur vlees van lokale boeren, uit binnen- en buitenland, direct bij de consument thuis, zonder tussenkomst van groothandelaren of coöperaties. Allemaal afkomstig van met vers gras gevoerde runderen, varkens en kippen. Het vlees is vrij van suikers, nitraten, nitrieten, kleurstoffen, genetisch gemanipuleerde granen, zoutoplossingen en alle andere soorten toevoegingen. 


De slogan van het bedrijf luidt dan ook: “Uit liefde voor puur Vleesch”. 


Wil je kennismaken met Eerlijk Vleesch?

Dan hebben wij deze smakelijke aanbieding speciaal voor jou!  

Een vleeschbox voor 2 personen voor 2 weken voor € 50,- 

Ontdek meer


Bij de borrel van 12 april werden heerlijke vleesproducten geserveerd, die uitstekend smaakten en fantastisch van kwaliteit waren, zoals spareribs met saus, gegrilde ham enz. Neem daarbij de uitstekende wijnen die op tafel stonden en de sfeer was op en top. 

De opkomst van belangstellenden en geïnteresseerden was weer helemaal goed. Er werd onderling de nodige informatie uitgewisseld, waarbij het belang werd aangegeven om elkaar te vinden, te verbinden en bewustzijn en perspectief te bewerkstelligen. 

Dit is allemaal terug te vinden in de NWB  slogan “Samen Verbinden Lokaal”. 

We hebben maar 20% van de bevolking nodig voor een systeemverandering. Het enige wat ons te doen staat is onszelf mee te nemen in die transformatie. 


Wij van Nieuw West-Brabant bouwen samen. 

Wat jij doet, hoe klein ook, draagt bij aan het grotere geheel. 


Voel je de roep? Sluit je aan! Word lid van Nieuw West-Brabant!


https://www.nieuwwestbrabant.nl/


https://eerlijkvleesch.nl
Borrel: Biologische Boerderij Ekoto